Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Nordkalotten 365
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Nordkalotten 365

Nordkalotten 365 er en bok skrevet av den norske villmarkseksperten Lars Monsen, som tar deg med på nye eventyr. Hør boken på lydbok, og følg Monsen på åtte ekspedisjoner i løpet av 365 dager på Nordkalotten. Dette er hele landområdet som ligger nord for polarsirkelen i Norge, Sverige og Finland. Reisen fant sted i 2006, og boken ble gitt ut i 2007 av hans eget bokforlag, Larsforlaget. Den har fått mye god kritikk av lesere siden dens utgivelse.

Lars Monsen er en norsk villmarks- og ekspedisjonsfarer, samt foredragsholder. Monsen er også programleder i NRK, og har programmer som blant annet Med Monsen på villspor. Han har skrevet over 20 bøker om sine langturer og eventyr i villmarken, i tillegg til at han grunnla sitt eget bokforlag, Larsforlaget, i 2003. Nordkalotten 365 er kun én av mange bøker han har skrevet om sine ekspedisjoner. Lytt gratis og bli med på eventyret, med tips fra Norges mest kjente villmarksekspert.

Om Nordkalotten 365

I boken Nordkalotten 365 får du være med Monsen nord for polarsirkelen. Her forteller forfatteren om sine åtte ekspedisjoner på Nordkalotten over et helt år. Monsen kom seg fram til fots, med truger og ski, hundespann og kano, avhengig av årstidene. Her får du høre om ulike opplevelser som har bestått av både jakt, fiske og ville dyr, møter med folk i skog og fjell, samt samenes kultur. I tillegg til turbeskrivelser, gir Monsen rapporter om riktig bekleding og utstyr til villmarken.

Lytt gratis til Nordkalotten 365

Bli en villmarksekspert du også ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden. Bruk din gratis prøveperiode til å høre Nordkalotten 365, samt mange andre spennende titler. Her kan du finne flere bøker om villmarken, eller andre temaer som også kan interessere deg. Lydboken ble gitt ut i 2018 av Larsforlaget, i kategorien fakta. Den har en spilletid på 4 timer og 45 minutter, og er lest inn på norsk av Trond Petter Stamsø Munch.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis