Krim

Krimlitteratur eller krim som det som oftest kalles er en sjanger som er underholdende og fylt av spenning, og som oftest tar for seg en eller annen forbrytelse som har skjedd. Her vil du som oftest havne midt i etterforskning, og se kappløpet mellom de som etterforsker og den som har gjort ugjerningen fra forskjellige vinkler. Krim er svært populært og gir som oftest lytteren noe ekstra spenning i hverdagen, enten det er en lydbokserie eller enkeltbøker. Det typiske hendelsesforløpet i en krimfortelling er ugjerningen som har oppstått, hvordan de skal løse ugjerningen og tilslutt hvordan alle de løse trådene kommer sammen og du får de helhetlige bildet.

De ingen savner
Det innerste rommet
Djevelens barn
Haimennesket
Hypnotisøren
Kaninjegeren
Kodenavn Hunter
Lazarus
Nullpunkt
Operasjon Helena
Paganinikontrakten
Rimelig tvil
Sandmannen
Svar hvis du hører meg
Uglen
Vår egen lille hemmelighet

Lytt til krimlydbøker

Å lytte til krimlydbøker kan være veldig spennende. De gir deg et lite avbrekk fra den hektiske hverdagen, og som oftest får du bare mersmak når det gjelder fortellingen. For de som ikke har tid til å lese er en lydbok helt perfekt. Lytt til en lydbok mens du er på vei til jobb, lager middag, rydder i huset eller har lyst til å gå deg en tur med noe spennende på øret. Det er også mange forfattere som venter på å bli oppdaget innenfor denne sjangeren. Har du alltid vært en Unni Lindell eller Jo Nesbø fan kan du kanskje prøve en helt ny forfatter som lydbok.

Lytt til krimbøker med gratis prøveperiode

Her på Lydboker.com får du både anbefalinger og anmeldelser når det gjelder lydbøker og apper, slik at du kan både oppdage og velge det som passer deg best. Registrerer du deg på en av lydbokappene som vi anbefaler, vil du kunne dra nytte av gratis tilgang i 30 dager. Du vil kunne lytte til så mye krim som du har lyst til, og bli kjent med noen nye forfattere og deres spennende fortellinger. Det blir lagt til nye lydbøker hele tiden, så det vil alltid være noe nytt for deg å oppdage. Slik vil du ha mange mysterier å løse.