Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Insektenes planet
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Insektenes planet

Det finnes tusenvis av insekter i verden – i grotter og huler, trær og blomster, og på havets overflate. Det finnes hele 200 millioner ganger mer insekter enn mennesker, i alle former og fasonger. Insektenes planet forteller om alle de flotte insektartene som finnes i verden, og hva disse gjør for oss. Hør boken på lydbok og lær mer!

Anne Sverdrup-Thygeson er en norsk biolog, professor i bevaringsbiologi, samt vitenskapelig rådgiver. Hun skrev og ga ut boken Insektenes planet, som du kan høre gratis på lydbok, i 2018. Denne boken er solgt i 19 land, og nominert til Brageprisen. Sverdrup-Thygeson forsker og underviser innen bevaringsbiologi, naturforvaltning og bærekraftig skogbruk. I 2018 vant hun Bonnevieprisen for sitt arbeid med formidling av biologifaget.

Om Insektenes planet

I verden finnes det flere millioner ulike insektarter, som alle har sin oppgave i naturens kretsløp. Vi mennesker er avhengige av at alle disse små arbeiderne alltid oppfyller sine oppgaver. Insektene gir flere produkter du aldri hadde gjettet at kommer fra insekter, i tillegg til honning. Denne boken handler om insektenes viktige rolle i naturen, som pollinering, nedbryting og jorddanning, samt mye mer.

Lytt gratis til Insektenes planet

Hør og lær mer om insektenes essensielle rolle for mennesker og naturens kretsløp i denne spennende lydboken. Ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden, kan du høre både Insektenes planet, samt mange andre spennende titler. Lydboken ble gitt ut i 2020 av Kagge Forlag, og er lest inn på norsk av Vibeke Thoresen Dahle. Spilletid er 7 timer og 7 min.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis