Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Inn i villmarken
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Inn i villmarken

Boken er inspirert av den sanne historien om Christoffer McCandless som vandret rundt, og hadde en stor drøm å leve for seg selv i villmarken. Dette er en lydbok som tar for seg historien fra han haiket, til han forsvant i villmarken i Alaska. Inn i villmarken er både spennende, og stiller spørsmål til det som skjedde med han på sin reise.

Jon Krakauer er journalist, forfatter og fjellklatrer. Før han skrev boken Inn i villmarken hadde han skrevet en artikkel om Christoffer McCandless, som gikk under pseudonymet Alexander Supertramp. McCandless skulle klare seg 4 måneder i Alaska før de fant han død. Da hadde han dødd av sult. Lytt til lydboken gratis, og få med deg alle de interessante og nervepirrende detaljene rundt McCandless.

Handling i Inn i villmarken

Boken stiller spørsmål om hva som drev Christoffer McCandless til Alaska, og de siste tankene han må ha hatt. Å selge alle tingene sine og begi seg ut på en slik reise er ikke enkelt – verken på psyken eller på kroppen. Boken ble filmatisert i 2007, og Emile Hirsch spilte hovedrollen i denne dramatiske og triste historien.

Hør på Inn i villmarken gratis

Lytt i spenning til denne lydboken mens du får med deg den tragiske hendelsen. Ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden, får du en gratis prøveperiode på 30 dager. Christoffer McCandless skrev i dagboken som ble funnet etter hans død, der han skildret opplevelser fra livet i Alaska og utfordringene som møtte han. Lydboken er lest inn på norsk av Kåre Sivertsen.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis