Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Hyttebok frå helvete
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Hyttebok frå helvete

Hyttebok frå helvete er en spennende, morsom og litt sint bok som handler om nordmenns litt merkelige forhold til naturen. Ved å høre denne boken på lydbok, er du garantert timesvis med god underholdning. Lytt til en komisk beskrivelse av nordmenns hytteliv, fra en person som ikke føler en særlig sterk tilknytning til naturen. Are Kalvø skildrer i denne boken hvordan han for første gang siden skoletiden la ut på gå- og skitur for å finne igjen vennene sine, som alle koser seg på sine hytter. For hva er vel egentlig så fryktelig spennende med disse hyttene? Og hvem reiser av egen vilje til en plass som heter Myggheim?

Are Kalvø er forfatter og en av Norges mest kjente satirikere. Han debuterte som forfatter allerede i 1994, med sin bok Absolutt Oslo. Hans tekster er kjent for sin ironiske stil, som er skrevet på nynorsk. I tillegg til å ha gitt ut flere bøker, har Kalvø blant annet vært aktiv stand-up komiker siden 1990. Han har hatt flere programmer på radio, som Hallo i uken, som varte fra 1994–2012. Kalvø har også gjort ulike humorinnslag på TV, samt vunnet priser for flere sceneproduksjoner. I disse har han fungert som blant annet skuespiller, manusforfatter og oversetter. Lytt gratis til Kalvøs Hyttebok frå helvete.

Handling i Hyttebok frå helvete

Kalvø vokste opp i idylliske Sunnmøre i Møre og Romsdal, men har likevel aldri følt en særlig nærhet til naturen. Han flyttet raskt til byen, og så seg godt med det. Den siste tiden har han likevel lagt merke til at han mister fler og fler venner til naturen. Plutselig har han ikke en eneste venn på Facebook som ikke har et bilde av seg selv på fjellet. Denne boken forteller på en ironisk og morsom måte om hvordan Kalvø la ut på reise for å løse opp i mysteriet Nordmenns hytte- og naturkultur. Hva gjør folk på hyttene sine? Er det lov å si at naturen er oppskrytt?

Lytt gratis til Hyttebok frå helvete

Nyt god underholdning med satire-forfatterens bok Hyttebok frå helvete, ved å laste ned en av applikasjonene her på nettsiden. Slik vil du få en gratis prøveperiode på 30 dager, der du også kan finne andre spennende titler og historier. Med lydbøker kan du få med deg flere timers underholdning, akkurat når det passer deg. Det er ofte enklere å høre på spennende bøker enn å finne tid til å sette seg ned med en bok. Denne lydboken ble gitt ut av Kagge Forlag i 2020, og er lest inn på norsk av forfatteren selv for bedre underholdning. Lydbokens spilletid er 7 timer og 53 minutter.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis