Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Hvem skal bygge landet?
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Hvem skal bygge landet?

I boken Hvem skal bygge landet? får du et innblikk i hvordan arbeidslivet har endret seg de siste årene. Spesielt arbeidere i byggebransjen har de siste årene blitt en ufrivillig del av organisert arbeidslivskriminalitet. Hør om den drastiske endringen på lydbok i dag, og ta del i kampen om gjenopptakelse av arbeidstakerrettigheter i byggefaget.

Jonas Bals er en norsk skribent, fagforeningsmann og politisk rådgiver. Han er utdannet historiker og malersvenn, og har også bakgrunn som tillitsvalgt for bygningsarbeidere. Bals har lenge vært engasjert i arbeid mot sosial dumping – arbeidsinnvandring hvor utenlandske arbeidstakere blir lønnet mindre enn norske. Lytt til informasjon om denne kampen gratis i Hvem skal bygge landet?

Om Hvem skal bygge landet?

Norge er bygget på holdbare håndverkstradisjoner, god fagutdanning, samt tillit til folks faglighet. De siste årene har derimot faglighetskravene blitt senket, og sosial dumping og lavlønnskonkurranser har gjort blant annet byggebransjen svært usikker. I denne boken oppfordrer Bals det norske samfunnet til å snu denne utviklingen, da politikerne snur ryggen til disse utfordringene.

Lytt gratis til Hvem skal bygge landet?

Hør på lydboken og lær mer om arbeidslivsutfordringene som vokser i Norge og Europa. Last ned en av applikasjonene på nettsiden, og benytt deg av en gratis prøveperiode på 30 dager! Lydboken ble utgitt i 2019 av Cappelen Damm, og er lest inn på norsk av forfatteren selv. Spilletid er 7 timer og 48 min.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis