Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Homo Deus
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Homo Deus

Homo Deus er den andre boken i en løs trilogi om menneskeheten. I den første boken, Sapiens, tok forfatteren for seg fortiden. I denne boken handler det om fremtiden og menneskets trang til udødelighet i en tidsalder der vi på mange måter blir stadig mer overflødige, takket være datamaskiner. Harari stiller mange gode spørsmål til ettertanke, om menneskeverd og guddommelighet, om vår fremtid blant datamaskinene, om skillet mellom intelligens og bevissthet. Fanger dette din oppmerksomhet? Finn boken som lydbok i dag og hør hvilke tanker Yuval Noah Harari har å dele med deg.

VG ga Homo Deus terningkast 4 i sin anmeldelse og kalte den inspirerende; Dag O. Hessen sa i sin anmeldelse hos Boktips.no at han føler seg smartere etter å ha lest boken, og nettsiden har den på sin liste over tiårets viktigste bøker. Morgenbladets anmelder kaller Yuval Noah Harari «fremtidens historieskriver». Det er altså ingen tvil om at dette er en tankevekkende bok du ikke bør gå glipp av, og du kan høre den allerede i dag. Finn den som lydbok og lytt gratis i inntil 30 dager!

Homo Deus – en kort historie om i morgen

Harari tar for seg sine tanker om menneskehetens morgendag, men det er noen få problemstillinger som kanskje trekker mest oppmerksomhet: udødelighet, genmanipulering og såkalte kyborger. For i vår søken etter evig liv og lykke, vil vi kanskje etter hvert finne nøkkelen til å manipulere de genene som løfter Homo sapiens til et nytt nivå – men vil dette være gjennomførbart uten å kombinere menneske og maskin til en kyborg? Harari drar også inn vittige observasjoner og historier, men boken fungerer mest som en mørk advarsel: I vår jakt på alle disse tingene kan vi havne på villspor.

Hør Homo Deus gratis

Høres denne boken ut som noe for deg? Finn lydboken i dag og begi deg ut på en reise i menneskehetens fremtid, da vel. Sjekk ut de ulike lydbokappene på siden vår og finn den som passer best for deg, så kan du prøve den gratis i hele 30 dager! Da kan du høre på både Homo Deus og andre bøker du kanskje lenge har tenkt du skulle lese, men som du aldri har fått kjøpt inn eller satt deg ned med. Hør på en lydbok mens du lager mat, går tur eller kjører!

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis