Erotiske lydbøker

Mange mennesker benytter bøker som virkelighetsflukt, terapi, en måte å stresse ned på, tidsfordriv på toget eller rett og slett underholdning. Men om vi drømmer om å kunne slappe av med litt god erotikk, da er det ikke like avslappende å dra Mr. Grey i bokformat rett opp av veska for å lese den på bussen. Spesielt ikke dersom du sitter ved siden av naboen eller en gjeng med fjortiser som fniser og hvisker seg imellom. Da er det bedre å kunne trykke på play på mobilen, få en erotisk lydbok rett på øret, og ikke måtte bekymre deg for omgivelsene.

Om du er ny i denne verdenen av erotiske historier, så trenger du kanskje litt hjelp til å vite hvor du skal starte? Dersom du ikke allerede har bestemt deg for hvilken lydbok du skal lytte til, så ikke bare hopp inn i den første boken du ser med en fristende tittel. Sammenlign ulike bøker samt apper for best mulig lytting. Det kan være smart å lytte til utdrag av lydboka, og da er noe av det aller viktigste å vurdere leseren. Liker du stemmen? Det blir vanskelig å slappe av med en erotisk novelle på lydbok, dersom stemmen som leser irriterer deg.

Break me
Calendar Girl
Don Juans dagbok
Fifty Shades: Bundet
Fifty Shades: Fanget
Fifty Shades: Fri
Grey
Hannah
Jakten på en elsker - i Oslonatta
Just One Night
Mørkere
Sett meg fri
Tempt me
Voksenting

Hva er viktig for at du skal kose deg med en erotisk lydbok?

Dersom leseren irriterer deg av en eller annen grunn, så finn en annen lydbok. Det blir ikke bedre underveis, og når det gjelder erotiske lydbøker er det vel enda viktigere at du er komfortabel med leseren? Det er tross alt ganske intimt, og vi ønsker en behagelig opplevelse. Videre er det ikke bare selve stemmen som blir viktig, men også innlevelsen. En erotisk lydbok skal være, ja nettopp erotisk. Dersom den som leser historien høres monoton og tørr ut, så mister man selve gleden ved lydboken.

På motsatt side er det ikke sikkert du liker for mye innlevelse og stønning heller? Om du så har funnet en stemme du liker, og du klarer å leve deg inn i historien gjennom stemmens innlevelse og tonefall, så kan du undersøke litt flere momenter før du kjøper lydboka. Det neste steget kan være å undersøke om du finner noen anmeldelser av erotiske lydnoveller. Slike anmeldelser kan fortelle om både selve storyen kan være av interesse for deg, i tillegg til hva anmelderen synes om leseren. Men husk at det kan være en helt annen oppfatning enn du selv kanskje vil ha. Her er det også viktig at det er en lydbokanmeldelse, ikke en vanlig bokanmeldelse.

Lytt gratis til erotisk lydbok

Du tenker kanskje at erotiske fortellinger venninnen din skrøt godt av her om dagen kan være verdt et forsøk? Det trenger ikke koste en formue å sjekke det ut. Du kan lytte gratis til flere utdrag før du bestemmer deg for å kjøpe. Et alternativ er å aktivere kampanjekoder for de mest populære appene som Fabel eller Storytel, som lar deg høre lydbøker gratis i en begrenset periode. Gjør litt forarbeid, lytt gratis til utdrag, les anmeldelser og velg deretter. Da bør alt ligge til rette for at du får en god og forhåpentligvis opphissende opplevelse. Det er gjerne det som er tanken bak, når man setter seg til rette med en erotisk lydbok.

Avsluttende spørsmål og svar

Hvor finner jeg de beste erotiske lydbøkene?

Det avhenger av din personlige smak, men vi anbefaler noen av de beste appene her. Hvordan finner jeg rett lydbok for meg? Du kan plukke ut noen utdrag å prøve ved å lese anmeldelser av lydbøkene.

Er lydkvaliteten noe jeg bør vurdere?

Erotiske noveller på lydbok blir mer og mer populært, noe som har ført til at utvalget og kvaliteten har blitt bedre og bedre. Det er liten grunn til å velge dårlig kvalitet, når man har så mange gode alternativer.

Kan jeg lytte til erotiske lydbøker gratis?

Ja, du kan lytte gratis gjennom apper som Storytel og Fabel. Bruk våre eksklusive rabattkoder for å få ekstra lang gratis lytting.