Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Canada på tvers
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Canada på tvers

Lars Monsen har basert en lang og innholdsrik karriere på å leve i lange perioder for seg selv i villmarken. Her kan du høre om den tre år lange ekspedisjonen, Canada på Tvers, som startet hele eventyret, og gjorde mannen til en nasjonal kjendis. Klassikeren, som nå er blitt til lydbok, forteller om Monsens 8 000 kilometer lange eventyr.

Forfatter, villmann, fisker, jeger, foredragsholder og programleder er noen av titlene som kan brukes for å beskrive Lars Monsen. Allerede lenge før han ble kjent, hadde han tilbragt mange netter i villmarken. I 2005 gikk hans første TV-program, Canada på Tvers, på NRK, som gjorde Monsen til kjendis. Nå kan du høre denne samme historien, helt gratis, hvor du vil.

Om Canada på Tvers

I år 2000 gikk en ivrig Lars Monsen i gang fra Canadas ene kyst til den andre. Reisen på over 8 000 kilometer tok omtrent tre år, og involverte blant annet ensomhet, bjørneangrep, skogbrann, fluefisking, og mange vakre solnedganger. På turen skrev Monsen ned sine tanker – disse notatene har nå blitt omgjort til lydbok, så du igjen kan oppleve klassikeren.

Hør Canada på Tvers gratis

Det fine med lydbøker, i tillegg til at du kan høre på de stort sett hvor enn du befinner deg, er at de ikke koster all verdens. Du kan faktisk få ganske mye for ingenting, om du vet hvor du skal lete. Last ned en av lydbok-appene på nettsiden, og nyt en 30 dagers gratis prøveperiode!

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis