Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
Alt min sønn bør vite om verden
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

Alt min sønn bør vite om verden

I boken Alt min sønn bør vite om verden, forteller forfatteren Fredrik Backman sin sønn om det han mener er viktig å vite om verden. Dette er en underholdende lydbok med stor treffsikkerhet, samt mye humor og underholdning. Her forklares livet på en interessant måte de fleste kan kjenne seg igjen i, men likevel med et falkeblikk på moderne foreldre i dagens samfunn. Det er enkelt å kjenne seg igjen i redselen og kjærligheten for egne barn i denne boken.

Fredrik Backman er en svensk forfatter fra Stockholm. Backman debuterte i 2012 med boken En mann ved navn Ove, som raskt ble en suksess over store deler av verden. Boken Alt min sønn bør vite om verden ble gitt ut samme år. Backman har siden gitt ut flere bøker, inkludert de to første bøkene av en planlagt trilogi. Forfatteren har hatt stor suksess, og du kan nå lytte til bøkene gratis. Backmans bøker har solgt over 10 millioner eksemplarer, på 44 språk.

Handling i Alt min sønn bør vite om verden

Boken Alt min sønn bør vite om verden handler om det å være forelder, og alt som følger med. Forfatteren gir sin sønn gode tips og livsråd han selv mener er viktige, på en svært underholdende måte som lesere og lyttere med barn enkelt kan kjenne seg igjen i. Han skriver ærlig og helhjertet om det han mener er viktig å lære sin sønn. Dette innebærer både fotball, IKEA, mannlighet, godhet og ondskap, flyplasser og Gud, kjærlighet, og å starte et band.

Lytt til Alt min sønn bør vite om verden gratis

Underhold deg med denne flotte boken og mange andre spennende titler, ved å laste ned en av applikasjonene på nettsiden. På denne måten kan du høre på lydbøker helt kostnadsfritt i 30 dager, og nyte flere spennende historier. Alt min sønn bør vite om verden ble gitt ut som lydbok av Cappelen Damm i 2017. Den er oversatt av Einar Blomgren, og lest inn på norsk av Pål Espen Kilstad. Boken varer i 3 timer og 5 minutter.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis