Alt jeg sier er sant
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis
Nextory
30 dage gratis

Alt jeg sier er sant

Alt jeg sier er sant er en lettlest lydbok for ungdom om sta og oppriktige Alicia som er fast bestemt på at skjebnen hennes er ment for noe større – hun bare vet ikke helt hva det er enda. Alicia er seksten år, og har ikke tid til å sitte på skolebenken. Hun vil ut å gjøre noe med livet, og lære alt du ikke kan på skolen. Boken er lest inn av Eva Dons med en spilletid på 5 timer og 54 minutter.

Lisa Bjarbö er en svensk forfatter, journalist og illustratør. Forfatterskapet hennes omfatter alt fra barnebøker til kokebøker, men det er ungdomsromanene hennes som har vakt størst oppmerksomhet. Blant disse er Alt jeg sier er sant, som hun mottok Nils Holgersson-plaketten for i 2013. I boken får hovedpersonen romme både usikkerhet og ambisjoner på én gang, og hverdagslige utfordringer blir dramatisk og morsomt fortalt gjennom tenåringsøyne. Lydboken passer også voksne som husker hvordan det var å være ungdom, og kan høres gratis.

Hva Alt jeg sier er sant handler om

Alicia har blod som sprudler – hun kan ikke sitte stille. Og det vil hun ikke heller. Alicia er overbevist om at hun har lært alt som er verdt å lære på skolen, og hun føler seg klar til å bli voksen og begynne å leve. Det er vel ikke så viktig å vite hvordan? En morsom fortelling om det å være seksten, og skråsikker på livet. Selv når du egentlig vet mye mindre enn du er villig til å innrømme.

Hør lydboken Alt jeg sier er sant gratis

Du kan høre på fortellingen om Alicia i Alt jeg sier er sant på lydbok gratis, eller du kan velge mellom hundrevis av andre lydbøker. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en av applikasjonene på nettsiden. Slik får du muligheten til å høre på denne, eller hvilke andre bøker du ønsker gratis i 30 dager. Du trenger verken å være koblet til Internett eller ha dekning, og det er ingen bindingstid. Bare frihet, og gode bøker.