Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
90 dager på loffen i Børgefjell
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

90 dager på loffen i Børgefjell

Lars Monsen er en kjent og kjær skikkelse for mange norske TV-seere og turentusiaster. Fra midten av 2010-tallet dukket han opp i flere NRK-produksjoner, der hans lange villmarksturer og fascinerende liv tett på naturen ble dokumentert. Hans 947 dager på tur gjennom Canada ble skildret i Canada på tvers. Monsen har også deltatt i verdens mest krevende hundesledeløp, Iditarod, og har en lang rekke bokutgivelser bak seg. Én lydbok du kan sikre deg allerede i dag, er 90 dager på loffen i Børgefjell.

Med alle sine TV-programmer og bokutgivelser, har Lars Monsen skapt en uslåelig merkevare. Folk i alle aldre har latt seg inspirere av hans små og store ekspedisjoner. 90 dager på loffen i Børgefjell er en lydbok du kan lytte til gratis hvor Lars realiserer sin drøm om å vandre i Børgefjell nasjonalpark. Dette området anses for å være både vilt og utilgjengelig. Monsen får som alltid god kontakt med de lokale menneskene, og lytteren får også et innblikk i en bit norsk krigshistorie.

Dramatikk og uberørt natur i 90 dager på loffen i Børgefjell

I hele tre måneder vandrer Lars Monsen rundt i de øde områdene i Børgefjell. Nasjonalparken ligger tett opp mot svenskegrensen, i et område i Nordland og Trøndelag. Eventyreren Monsen lever som vanlig både av og med naturen, og alt som tilbys her. Vi blir med på fisketurer og får høre Lars sine egne funderinger over naturens fenomener. Når han er tett på de lokale, kommer det fram historier som kanskje ikke har blitt formidlet tidligere.

Lytt gratis til lydboken 90 dager på loffen i Børgefjell

At det er spenning i vente er det liten tvil om, enten vi snakker om naturfenomener eller dramatisk krigshistorie. Du får tilgang til 90 dager i Børgefjell i en gratis prøveperiode på 30 dager. Forfatteren er selv er innleser på lydboken, som bidrar til at lytteren kommer tettere på materialet som formidles. Ved å teste ut denne nettsiden, kan du enkelt få oversikt over det norske lydbokmarkedet, uten at det koster deg en krone. Les også gjerne testene av applikasjonene.

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis