Unikt tilbud fra Storytel ➡ Prøv gratis 30 dager 😃
21 tanker for det 21. århundre
Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis

21 tanker for det 21. århundre

I 21 tanker for det 21. århundre samler forfatteren 21 essay som er lenket sammen med stikkord. Der Sapiens tok for seg menneskets fortid, og Homo Deus tok for seg menneskets fremtid, tar denne boken for seg menneskets nåtid. Trusler om global oppvarming, verdenskrig og atomvåpen blandes med lysere saker, som fremskritt innen forskning og teknologi. I kjent stil tar han opp fascinerende temaer, og stiller tankevekkende spørsmål. Boken kan du få som lydbok allerede i dag!

Harari liker å skrive om mørkere sider av menneskehetens fremskritt, og denne boken er intet unntak. I 21 tanker for det 21. århundre tar han opp emner som informasjonen vi gir fra oss over nettet og hvem som har tilgang til denne, fremskritt innen kunstig intelligens og hvordan den kan gjøre oss overflødige, og mye mer. En velbalansert avslutning på en engasjerende og bevisstgjørende trilogi. Finn den som gratis lydbok, og hør på den i dag.

Om 21 tanker for det 21. århundre

I de 21 essayene tar Harari for seg utallige temaer – deriblant falske nyheter, global oppvarming, kunstig intelligens, det politiske verdensbildet, og religion. Som en slags rød tråd gjennom det hele, er tanken om å bevare fokus i en verden som er i konstant endring. Å kjenne seg selv, og å navigere et forvirrende samfunn fylt av feilinformasjon og skremmende utviklinger. Essayene går ikke i dybden av disse temaene, men bringer fram interessante tanker og spørsmål man selv kan gruble videre på.

Hør 21 tanker for det 21. århundre gratis

Om du har hørt eller lest de to første bøkene i trilogien og gleder deg til den tredje, eller om du er helt ny til Yuval Noah Hararis verden og synes den høres fascinerende ut, kan du finne denne boken en av våre lydbokapplikasjoner. Ta en titt på nettsiden, og finn applikasjonen du synes virker best for deg. Slik kan du begynne å lytte i allerede i dag – det er helt gratis i 30 dager!

Lyt gratis:
Storytel
30 dage gratis